// // // //
Pikahaku
 

Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.

Kehittynyt haku

Usein kysytyt kysymykset

Voiko hälyttimen asentaa itse?
- Myymämme murtohälyttimet voi helposti asentaa itse. Mukana tulevat kattavat asennusohjeet, joiden avulla asennus onnistuu helposti.

Olen asentanut peruspaketin kotiini. Saanko alennusta kotivakuutuksesta?
- Useat vakuutusyhtiöt myöntävät alennusta kotivakuutuksista, mikäli kotiin on asennettu murtohälytin. Tarkemmat tiedot asiasta saat omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Kuinka monta puhelinnumeroa murtohälyttimeen on mahdollista liittää?
- Voit lisätä yhdestä viiteen puhelinnumeroa. Hälytyksen sattuessa kaikkiin lisäämiisi numeroihin lähetetään tekstiviesti ja hälytin myös soittaa vuoron perään numeroihin, kunnes joku vastaa. Vastattuasi voit komentaa murtohälytintä tai kuunnella, mitä kohteessa tapahtuu.

Voinko lisätä naapurin numeron hälyttimeen?
- Kyllä voit, mutta juttele asiasta ensin naapurin kanssa. Esimerkiksi pitkillä lomamatkoilla on hyvä asentaa hälyttimeen sellaisen henkilön numero, joka pääsee hälytyksen sattuessa nopeasti paikalle.

Voinko liikkua sisällä ja silti pitää murtosuojausta päällä?
- Kyllä voit. Tunnistimet voi asentaa helposti kahteen eri ryhmään (YL-007M3B), jolloin voit illalla ja yllä pitää päällä vain ovi-, ikkuna- ja mahdollisia autotalli- ja varastotunnistimia.

Minulla on kotona eläimiä. Voinko asentaa hälyttimiä?
- Voit asentaa. Lisävarusteena myytävät liiketunnistimet ovat eläinimmuuneja, jolloin ne eivät aktivoidu pienen eläimen liikkeestä.

Minkä liittymän tarvitsen hälyttimeen?
- Suosittelemme ottamaan halvan kk-maksullisen liittymän. Suosittelemme Soneran tai DNA:n liittymiä. Prepaid-liittymiä emme suosittele, koska mikäli liittymästä loppuu saldo, ei hälytinjärjestelmä toimi.

Kuinka poistan SIM-kortilta PIN-kyselyn?
- Aseta SIM-kortti puhelimeesi. PIN-kyselyn asetukset löytyvät mallikohtaisesti turvavalikosta. Esimerkiksi Nokia: Asetukset -> Yleiset asetukset -> Suojaus -> Puhelin ja SIM-kortti -> PIN-koodin kysely -> Ei käytössä.

Tarvitseeko laitteet huoltoa?
- Laitteet eivät tarvitse mitään isompia vuosihuoltoja. Paristot on hyvä vaihtaa vuosittain ja tunnistimet kannattaa tarkastaa kuukausittain. Kaikissa tunnistimissa on punainen LED-valo, joka syttyy tunnistimen aktivoituessa. Myös testihälytys kannattaa tehdä kerran kuukaudessa. Näin varmistat, että murtohälytin ja SIM-kortti ovat toimintakunnossa.

Tilasin lisää tunnistimia, kuinka liitän ne järjestelmään?
- Uudet tunnistimet liität samoin kuin peruspaketissa mukana tulleet. Tarkasta liittäminen käyttöohjeesta.

Kuinka murtohälytintä ohjataan?
- Peruspaketissa tulee mukana kauko-ohjaimet, joilla hälytintä ohjataan (päälle/pois/kuorivalvonta). Lisäksi murtohälytintä voi ohjata tekstiviesteillä tai soittamalla hälyttimeen. Lisää ohjeita löydät asennusohjeestamme.

Hälytyksen sattuessa, kuinka kauan sireeni soi?
- Hälytin on aktiivinen 2 minuuttia, jonka jälkeen se palautuu takaisin hälytystilaan.

Toimiiko hälytin myös sähkökatkon sattuessa?
- Kyllä. Langattomat tunnistimet toimivat paristoilla ja murtohälyttimessä on akkuvarmenne. Hälytin lähettää myös tekstiviestin sähkökatkon sattuessa ja sähköjen palautuessa.

Haluan kohteeseeni hiljaisen hälytyksen. Onnistuuko tämä vai pitääkö aina olla sireeni asennettuna?
- hälyttimen mukana tulevan 110dB:n sireenin ääni karkoittaa murtovarkaat, mutta voit halutessasi myös jättää tämän kytkemättä.

Voinko ohjata kodin laitteita tekstiviestillä?
- Kyllä voit. murtohälyttimessä on releportti, jonka voi aktivoida soitolla tai tekstiviestillä.

Onko murtohälyttimellä takuuta?
- Murtohälyttimellä on vuoden takuu ja verkkokaupassa ostetulla käyttämättömällä tuotteella 14 päivän tyytyväisyystakuu ja palautusoikeus.

Soveltuuko murtohälytin mökille?
- Sekä murtohälytin että valvontakamera soveltuu erinomaisesti mökille. Kesämökki saattaa olla talviaikaan useita kuukausia ilman käyntiä. Murtohälyttimen ja valvontakameran avulla tiedät aina mitä mökillä tapahtuu ja voit reagoida asioihin nopeasti. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, jotka saattaisivat muuten odottaa keväällä.