// // // //
Pikahaku
 

Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.

Kehittynyt haku

Valvontakamerat

Markkinoiden helppokäyttöisimmät HD IP -valvontakamerat


IP -valvontakameramme tarjoavat sinulle mahdollisuuden tarkkailla kotiasi matkapuhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneeltasi mistä vain 24x7. Kameramme toimivat myös mainioina hälytyslaitteina, ottaen kutsumattomista vieraista kuvat liiketunnistimen avulla. Automaattinen infrapunaominaisuus nappaa todella tarkat kuvat myös pilkkopimeässä ja lähettää ne sinulle sähköpostiisi salamannopeasti. Huomaa kameroidemme tarkka resoluutio 1280x720 / 1920×1080. Tämä takaa laadukkaan ja korkeatasoisen kuvan.

Asennus ei ole koskaan ollut näin helppoa! Sinun tarvitsee vain ladata ilmainen mobiili appsi / tietokoneohjelma, kytkeä kameran virta päälle ja kameran ja ohjelman välille muodostuu yhteys muutamalla napin painalluksella. Tuotteet tukevat Android ja iPhone puhelimia sekä windows tietokoneita. Toisin sanoen sinun ei tarvitse osata määritellä hankalia porttiohjauksia reitittimessä tai dynaamisten nimipalveluiden luontia kuten perinteisissä IP kameroissa. Tämän mahdollistaa kameroidemme edistyksellinen Cloudsee teknologia.

JVS-H510 malliin voi lisäksi liittää myymiämme tunnistimia. Ovi, liike, savu ja kamera lähettää sähköpostin, mikäli tunnistin reagoi. Eli valvonta ei ole pelkän kameran liiketunnistimen varassa.


Kodinturvan lisäksi, asiakkaamme ovat hankkineet kameroitamme vastaamaan mm. seuraaviin arkielämän kysymyksiin:

"Onko kotona / mökillä kaikki hyvin?"
"Kuinka lapset voivat?"
"Ovatko lemmikkini kunnossa?"
"Onko navetassa kaikki hyvin?"
"Millainen sää on mökilläni?"
"Ovatko rakennustarvikkeeni paikoillaan?"


Yhteys muodostuu suoraan sinun ja kamerasi välille, ilman kuukausimaksullisia välikäsiä. Tutustu sisä ja -ulkokäyttöön soveltuviin valvontakameroihimme jo tänään!


Valvontakamera mökille? Kameramme toimivat myös 3G/4G verkossa! Kysy lisää.

Valvontakamerat
Tulossivut:  1  Tuotteet 1 - 3 (3 tuotteesta)

 1