// // // //
Pikahaku
 

Käytä hakusanoja löytääksesi tuotteen jota etsit.

Kehittynyt haku

Toimitusehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitustavat:
Postin keltainen kuljetus 14 ja 16. Postin keltainen kuljetus 14-palvelussa paketti toimitetaan suoraan kotiovelle ja 16-palvelussa lähimpään postiin. Posti lähettää paketista toimitusosoitteeseen noutokortin, kun paketti on saapunut postiin.

Toimitusaika:
Tuotteiden keskimääräinen toimitusaika on seitsemän arkipäivää tilauksesta. Mikäli tilattu tuote on loppunut, lähetämme tuotteet jälkitoimituksena.

Minimitilaus:
Meillä ei ole minimitilausrajaa. Lisäämme kuitenkin normaalit postikulut jokaiseen tilaukseen.

Palautusoikeus:
Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuräispakkauksessa. Liittäkää lähetyksen mukaan yhteystietonne ja kopio kuitista. Jos olette saaneet väärän tuotteen tai tuote on viallinen, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun.

Takuu:
Kodinturva.net / HS Solutions Oy myöntää kotihälytinlaitteelle vuoden (12kk) takuun ostopäivästä. Takuu ei kata tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja. Takuu ei kata paristoja.

Maksutavat:
Maksu pankkipainikkeilla. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!